Over Funding Circle

Wie is Funding Circle, waarom focussen wij ons op MKB ondernemingen en hoe werkt het om via ons een zakelijke lening af te sluiten. Wij vertellen je er graag meer over.

Waarom is Funding Circle opgericht?

Funding Circle Nederland is in 2015 opgericht omdat wij zagen dat de banken sinds de crisis terughoudender werden in de toekenning van financiering aan kleine ondernemingen. Deze kleine ondernemingen vielen tussen wal en schip. Bij de banken konden ze niet meer terecht en er bestonden ook geen partijen die zich hard maakten voor deze kleine ondernemers. Funding Circle kwam met de oplossing; een fintech, met geautomatiseerde processen, en dus geen papierwerk waardoor het mogelijk is veel ondernemingen te bedienen. Hierdoor kan Funding Circle zich 100% op MKB ondernemingen richten. Wij helpen kleine ondernemingen aan zakelijke leningen op maat. je helpen je zakelijke plannen te realiseren. Bestaat jouw onderneming minstens 2 jaar en heb jij een minimale omzet van 30.000 euro per jaar?

Hoe werkt Funding Circle?

Funding Circle is een platform dat ondernemers met investeerders verbindt. Wij zijn dus een tussenpersoon die voor jou als ondernemer een passende investeerder zoekt. Met een eenvoudig aanvraagproces van 10 minuten vraag je snel en vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens gaan onze ervaren kredietspecialisten kijken of jij in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Binnen 24 uur kun jij al een beslissing ontvangen. Als jouw onderneming in aanmerking komt voor een lening, ontvang je het geld al binnen enkele dagen op je rekening. Zo simpel is het. Jij kunt je bezighouden met ondernemen, wij regelen de rest.

Vraag nu snel en eenvoudig jouw zakelijke lening aan.

Binnen 24 uur doen we jou een vrijblijvend aanbod

Is je lening gefinancierd, dan betalen wij je al binnen enkele dagen uit.

Wil jij weten of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke lening? Je kunt via ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 020-241 6885 of stuur een e-mail.

De weg naar een succesvolle onderneming