Hoe kan Funding Circle jouw onderneming helpen groeien?

Als hardwerkende ondernemer ben je altijd bezig met de groei van je onderneming. Bij groei speelt financiering vaak een grote rol. Funding Circle biedt zakelijke leningen voor verschillende doeleinden. Wij kunnen jouw onderneming helpen groeien.

Vanaf een rente van 2,49% per jaar kun je bij ons een zakelijke lening aanvragen voor jouw eenmanszaak, VOF of B.V. Wij richten ons volledig op MKB ondernemingen en bieden leningen vanaf 10.000 tot 250.000 euro aan.
Of het nou gaat om het aanschaffen van een bedrijfsauto, het inkopen van voorraad of het voorfinancieren van projecten; wij kunnen je helpen je zakelijke plannen te realiseren. Je kunt al een zakelijke lening aanvragen met een looptijd vanaf 6 maanden tot 5 jaar. Kun je de lening eerder terugbetalen? Dan kun je dit boetevrij vervroegd aflossen. Voor ieder wat wils.

Geniet van een snel en makkelijk aanvraagproces door de snelheid van fintech, met een persoonlijke aanpak. Je krijgt een persoonlijke accountmanager die je helpt met de vragen die je hebt.


Bestaat jouw onderneming minstens 2 jaar en heb jij een minimale omzet van 30.000 euro per jaar?
Dan kom je in aanmerking voor een zakelijke lening via Funding Circle.

Ondernemer Marc Kessels


De onderneming van Marc, Perfect Coat, kon door een zakelijke lening groei realiseren. Hij breidde zijn productielijnen uit en schafte nieuwe robots aan.

Wil jij weten of jouw onderneming in aanmerking komt voor een zakelijke lening? Je kunt via ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Funding Circle verbindt ondernemers die op zoek zijn naar zakelijke financiering met investeerders. Meer weten over hoe wij werken?

De weg naar een succesvolle onderneming