Blijf op de hoogte van nieuws, events en acties omtrent het 5 jarig bestaan van Funding Circle Nederland


2020

Al 5 jaar verbinden wij ondernemers met investeerders om samen economische groei in Nederland te realiseren

Funding Circle Nederland bestaat 5 jaar en dat vieren wij! Dit jaar staat in het teken van mooie activiteiten en verhalen voor onze ondernemers, investeerders en ook werknemers.
Samen bouwen we al 5 jaar aan een betere financiƫle wereld. Wij komen op voor de makers en de harde werkers, 'The people made to do more'. Kleine ondernemers die elke dag bouwen aan hun onderneming. Ondernemers die van een passie hun beroep hebben gemaakt en hard werken voor hun familie en gemeenschap. Gewone mensen, die buitengewone dingen doen en daarmee de economie draaiende houden. Zij zijn de reden dat wij al onze energie stoppen in het helpen van kleine ondernemingen.

Bekijk hier onze #FCNL5 video

2020

Hoe MKB financiering de laatste jaren is gegroeid

Kleine ondernemingen zijn de drijvende kracht van onze economie en lokale gemeenschappen. De financiƫle crisis heeft laten zien hoe onderbediend zij werden. Met de komst van geavanceerde data-analyses heeft de ontwikkeling van leenplatforms deze MKB-ers weten te ondersteunen..

14-02-2020

You made us do more

Begin 2015 verstrekte Funding Circle Nederland haar eerste lening aan een MKB onderneming. Sindsdien zijn we hard gegroeid en hebben we veel mijlpalen bereikt. Niet alleen wij hebben wat te vieren, maar jullie ook. Samen hebben we mooie economische groei gerealiseerd en daarmee is onze impact groot. Maar hoe groot dan?

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste ondernemersnieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks actuele trends, tips & tricks en ondernemers verhalen